Pocztówki z Europy - Golka, Marian (Wyższa Szkoła Humanistyczna w Lesznie, 2011)
Przedstawione w książce impresje są lakonicznymi zapisami odczuć i wrażeń, które pojawiały się podczas podróży Autora po Europie w różnych miejscach i latach. Każdej z impresji towarzyszy fotografia danego miejsca.
Keywords: Podróże; Europa