Renata Nowakowska-Siuta (red.), Edukacja alternatywna na rzecz demokracji w edukacji, Oficyna Wydawnicza Impuls, Kraków 2014, ss. 425 - Jachimczak, Beata (Wydawnictwo Naukowe UAM, 2015)
Recenzje - Renata Nowakowska-Siuta (red.), Edukacja alternatywna na rzecz demokracji w edukacji, Oficyna Wydawnicza Impuls, Kraków 2014, ss. 425
Keywords: recenzja