Arkadiusz Kołodziej, Teoria estymacji w praktyce badań społecznych, Wydawnictwo Difin, Warszawa 2013, ss. 183 - Pasikowski, Sławomir (Wydawnictwo Naukowe UAM, 2013)
Recenzja książki Arkadiusza Kołodzieja pt."Teoria estymacji w praktyce badań społecznych".