Karolina Gortych-Michalak, Struktura polskich, greckich i cypryjskich aktów normatywnych. Studium porownawcze w aspekcie translatologicznym. Wydawnictwo Naukowe publ., Poznan, 2013, 320 p. - Galdia, Marcus (CIEEL and the Thessaloniki Bar Association, 2014)
BOOK REVIEW "KAROLINA GORTYCH-MICHALAK, Struktura polskich, greckich i cypryjskich aktew normatywnych. Studium porownaweze w aspekde translatologicznym. Η δομή των πολωνικών, ελληνικών και κυπριακών νόμων. Συγκριτική ανάλυση από μεταφρασεολογική άποψη, Wydawnictwo Naukowe publ., Poznan, 2013, 320 p."
Review