PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Zmierczak, Marek (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2008)
Przyszłość dziedzictwa. Robert Alexy, Ralf Dreier, Jürgen Habermas, Otfried Höffe, Arthur Kaufmann, Niklas Luhmann, Ota Weinberger: portrety filozofów prawa, red. Jerzy Zajadło, Arche s.c., Gdańsk 2008, ss. 286.