PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Cholewa, Katarzyna (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2006)
Barbara Kunicka-Michalska, Przestępstwa przeciwko wolności seksualnej i obyczajności popełniane za pośrednictwem systemu informatycznego, Zakład Narodowy im. Ossolińskich, Wrocław 2004, ss. 203.