PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Łazuga, Waldemar (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2005)
Jan Sandorski, Bohdan Winiarski. Prawo, polityka, sprawiedliwość, Magistrii Nostrii. Profesorowie Wydziału Prawa poznańskiego Uniwersytetu, pod red. Andrzeja Gulczyńskiego, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2004, ss. 152.