Húsková Eva, Súčasné trendy šírenia dezinformácií, Slovenský inštitút pre bezpečnostnú politiku a Inštitút strategických politík, Bratislava 2020, 28 p. ; Húsková Eva SSPI, Current Trends in Disinformation Dissemination, Slovenský inštitút pre bezpečnostnú politiku (Slovak Institute for Security Policy, SSPI) and Inštitút strategických politík (Strategic Policy Institute, Stratpol), Bratislava 2020, 28 p. - Školkay, Andrej (Wydawnictwo Naukowe Wydziału Nauk Politycznych i Dziennikarstwa UAM, 2023)
Recenzja