PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Morawska, Hanna (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2004)
A. Majewska, Ocena metod ilościowych w wycenie instrumentów pochodnych, Wydawnictwo Naukowe US, Szczecin 2004, ss. 239