PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Babiak, Jerzy (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2005)
Gospodarka polska w warunkach integracji europejskiej, praca zbiorowa pod red. Wacława Jarmołowicza, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, Poznań 2005, Zeszyty Naukowe, nr 51, ss. 364.