Poststrukturalizm - Gajewska, Agnieszka (Czarna Owca, 2014)
Hasło "poststrukturalizm" rozpatrzone zostało w kontekście jego znaczenia dla studiów dotyczących płci kulturowej. Hasło zawiera bibliografię.
Keywords: feminizm; gender studies