Jak to było na filologii klasycznej przed wielu laty? - Starnawski, Jerzy (0302-7384, 2011)
Essay on classical philology from the end of the 19 th century till the middle of the 20 th century in the Polish universities.
As it was in classical philology many years ago?
DE PHILOLOGIAE CLASSICAE STUDIIS IN UNIVERSITATIBUS POLONIS TEMPORIBUS PRAETERITIS
De philologiae classicae studiis in universitatibus Polonis ultimis decennis XIX aevi ac quinque primis decennis XX aevi, de libris et dissertationibus philologorum classicorum extra patria nostra summa cum laude acceptis, de lectionibus et seminariis Latinis atque Graecis professorum bene merentium auctor enarrat.
Keywords: Classical philology; University studies