SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Nalewajko, Paweł (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2011)
Konferencja „,Europejski nakaz aresztowania i procedura wydawania osób między Polską a Niemcami” (Paweł Nalewajko), s. 257-258
REPORTS AND INFORMATION
Keywords: Sprawozdanie; Report; Informacje; Information