SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Kowalczyk, Maciej; Czechowski, Marcin (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2010)
„Władza świecka i duchowna w przekazie ikonograficznoprawnym”. XI Międzynarodowa Konferencja Ikonograficznoprawna (Maciej Kowalczyk), s. 297-298; Uroczystość jubileuszu 55-lecia pracy naukowej i dydaktycznej prof. dr. hab. Włodzimierza Piotrowskiego (Marcin Czechowski), s. 298-300
REPORTS AND INFORMATION
Keywords: Sprawozdania; Reports; Informacje; Information