PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Boehlke, Jerzy; Deszczyński, Przemysław (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2012)
Liberalne przesłanki polskiej transformacji pod red. Wacława Jarmołowicza, Katarzyny Szarzec (rec. Jerzy Bo e h l k e), s. 315-317; Witold Małachowski Społeczna gospodarka rynkowa współczesnych Niemiec, (rec. Przemysław D e s z c z y ń s k i), s. 318-320
BOOK REVIEWS