PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Kobusiewicz, Barbara; Mizerka, Jacek (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1999)
Magdalena Jarzemowska, Kształtowanie struktury kapitału w spółkach akcyjnych, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 1999, ss. 191.