PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Kałdoński, Michał (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2000)
Teresa Martyniuk, Polityka amortyzacyjna w strategii przedsiębiorstwa, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, Gdańsk 1999, ss. 255.