Podział pracy i kooperacja w przemyśle spożywczym Związku Radzieckiego

Loading...
Thumbnail Image

Date

1976

Advisor

Editor

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Wydział Prawa i Administracji UAM

Title alternative

Division of Labour and Cooperation in the Soviet Union Food Industry

Abstract

The author analyzes solme aspects of division of labour and co-operation on the example of the Soviet Union food industry. He starts from a known statement about profits from division of labour. He concludes, however, that there lasre limits of divisioin of labour mostly determined by a human personality. It is necessary, therefore, to link together many simple operations. Great part of the article is devoted to the achievments of food industry in this field. That lis why the author presents various forms of teamwork, multi-field of activity service, and the union functions or even professions.

Description

Sponsor

Digitalizacja i deponowanie archiwalnych zeszytów RPEiS sfinansowane przez MNiSW w ramach realizacji umowy nr 541/P-DUN/2016

Keywords

Citation

Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny 38, 1976, z. 4, s. 217-223

ISBN

DOI

Title Alternative

Rights Creative Commons

Creative Commons License

Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Biblioteka Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego